Påskeferie 2008

Efter køb af campingvogn igen blev det muligt at starte sæsonen til påske. Med teltet og Camp-Let'en var dette nok lidt for koldt.

Turen gik til Berlin. En by som vi har besøgt nogle gange før, men da boede vi på hotel. Vi har begge to løbet Berlin maraton, så vi kender lidt til byen, men også kun lidt.
Vi havde valgt at bo på campingpladsen i Gatow, en lille hyggelig plads, hvor der hvert kvarter kørte bus til centrum af Berlin. Dette var lidt nødvendigt, da vores Mercedes fra 96 ikke mere er velkommen i selve Berlin, men bussen var også nemmere. Som det ses, var det rart med campingvogn og varme.

Berlin er en kanon by at besøge, en rigtig storby, og tæt på Danmark. Vi havde valgt at tage over Rødby begge veje, da der er flere afgange her end der er via Gedser. Det gjorde at vi ikke skulle jage efter en bestemt  færge.  Køretiden er så lidt længere, men billeterne er noget billigere.


Det olympiske stadion i Berlin er meget, meget imponerende, især efter renovering.

Vi har begge faktisk løbet ind på stadion i forbindelse med "morgenmadsløbet" dagen før Berlin maraton. Det er en stor oplevelse. Det ene år løb vi rigtigt mange danskere forrest, og en af vores løbere havde løbet med Dannebrog hele vejen. Det løb koldt ned af ryggen, da flaget fyldte hele storskærmen, som viste løbet.

Til vores store overraskelse boede vi lige op og ned af et stort Luftwaffe-museum, som vi først fik besøgt den sidste hele dag vi var der. Det er kæmpestort, yderst interessant og gratis. Man kunne sagtens få et par dage til at gå alene der. Jeg ved ikke hvor mange fly der er, men der er rigtigt mange. Der er mange udstillinger om hele Luftwaffe's historie, krigene samt luftbroen, der blev etableret, da Berlin blev "lukket inde" i DDR. 

Pladsen i Gatow er rigtig hyggelig, og de unge mennesker, der passede, den mens vi boede der, var utrolig søde og flinke.